igapäev

Videoblogi Malluga – vastame küsimustele

Homsel imelisel jaanuarikuisel laupäeval juhtub sihukene maailmaime, et lähen ja käin kah Mallukal külas ära ja kaen, missorti elu ta seal Nõmmel elab. Oma silm pidavat ju ikkagi kuningas olema.^^

Mõtlesime ühtlasi, et mis me ikka niisama kohatus vaikuses istume ja ehk teeks ka ühe video koos valmis. Ma olen ammu mõelnud, et tahaks mingisuguse küsimuste-vastuste video teha, aga ma ei tea.. ma pole nii ammu kaamera ees olnud kuidagi, et ma natukene lausa pelgan seda asjandust. Igatahes appi tõttab Mallukas (nagu ta ikka alati kõigile oma abikätt pakub) ja koos saame me sellest hirmust ehk jälle üle. :D

Võite küsimused jääta soovitavalt siia kommentaariumisse või siis Mallu blogi kommentaariumisse (link). Nii mulle kui talle. Kes kõigile nähtavalt küsida pelgab, siis võib edastada oma küsimuse ka minu ask-i. :)

vidjobll

3 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga