Ilu&Mood

Uusimat pudi-padi

Ma vihjasin Keiole juba tükk aega, et ma tahan uut lõhna ja just nimelt Moschino Pink Bouquet’i. Teda teades, kuidas ta unustab näiteks ära lõhna nime või pakendi, siis ma kusjuures ei seadnud oma lootusi just kuigi kõrgeks, ent siiski. Naistepäeval ta ütles, et tal on mulle midagi magusat. Kuna see lõhn on magus, siis ma kohe küsisingi, et “Ooh, ongi see asi, mis ma sulle googlest näitasin?” Keio teeskles segadust: “Mis asi? Ma ei mäleta küll, et sa midagi näitand oleks.” Jõudsin juba mossitama hakata, et ma ei taha ju jälle mingit kommikarpi. “Tead ju isegi, et mul kapis seisavad igasugused kommikarbid, mida ma ära ei jaksa süüa :(” ja siis ta ulatas mulle pisikese karbikese ja vauu, saingi mis tahtsin ja tal oligi meeles, haha. Pöörfi!

Tangle Teezer on juba päris vana juuksemoe toode, ma tean, aga kui ilublogijate buum sellest üle käis, siis see minus eriti suurt elevust ei tekitanud. Mitte nii suurt, et sellise vidina eest pea 15 euri maksta. Vana juuksehari oli ka veel täitsa kõlblik ja kammis ju juuksed ometi ära. Kui nüüd aga mu sõbranna sellest vaimustusse sattus ja ka teine sõbranna seepeale kohe TT endale muretses, ei saanud ma aga ka ometi enam halvem olla. Proovisin sõbranna oma, erilist muljet küll ei avaldanud, aga tahtsin ikkagi endale ka. Sain. Esimesed kasutuskorrad olid skeptilised, sest need plastmastist harjakesed teevad juustest läbi käies sellist kakkumis häält. Nüüd aga olen mõistnud, et see pole mitte see kakkumishääl, mis juukseid lõhuks, vaid see imeasi tõesti paistabki olevat kõiki kiidusõnu väärt ja tuleb minu pusas juukseotstega väga kenasti toime.. ja märgadest juustest libiseb ka tõepoolest kergelt läbi. Kuna ma kammin alati märgasid juukseid, et need sirgena ära kuivaks, siis vana hari kakkus ja venitas neid küll kindlasti natuke, aga teezer mitte!

Ja tossudest.. Ma olen terve elu olnud rohkem tossu inimene. Kontsi olen ma oma elus alla pannud vaid mõned üksikud korrad. Ma usun, et ma saan tõesti need korrad oma kümne sõrmega kokku lugeda. Mida vanemaks ma saan, seda enam ma muidugi kiikan kontskingade ja -saabaste poole, sest need teevad rühi ja autfitid ikka ülimalt ilusaks ja naiselikuks, aga sügaval südames tahan ma ikkagi vabal ajal ringi jalutada hoopis tossudes. Teksad, maika, pusa ja tossud – see on midagi, milleta mina oma vabal ajal hakkama ei saa. Isegi baleriinade jalga panemine nõuab minult teinekord pingutust. Tossudest on juba aastaid minu südame võitnud Nike ja juba tükk aega olen tahtnud natuke kõrgema säärega high top‘e. Lõpuks ometi, pärast aastapikkust otsingut, leidsin endale meeldivad ja ostsin ära. :)

IMG_6000cIMG_5813 IMG_5922cIMG_5913c

5 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga