beebiblogi

TÕDE: Kes mu sees on?

Külastasin eile Ultrahelikeskust ja dr Marek Šoisi, kes minu(?) ja mu kõhuelaniku kenasti läbi vaatas. No muidugi mõista on mu rasedus juba niivõrd kaugel, et tema soos ei saa küll enam miskitmoodi ometi eksida. Lapseke muidugi näitas ka kenasti või siis Šois lihtsalt oskas vaadata, ei tea, aga nüüd on selgemast selgem, et ma ootan TÜÜ-DRU-KUT!

IMG_0284cgirl

Siinkohal teen ise ka lapselikul kombel nänänä ja pikka nina neile, kes raudkindlad olid selles, et ma ikka pean poissi kandma. Igatahes paistab, et ka teiste arstide üliebamäärased oletused, et ehk on tüdruk ja ennustused ja muud asjad siiski pidasid paika ja nii see just ongi. Tüdruk. Väike preili. Minu sees. Kasvamas. :)

Neiu oletatav kaal 2178g +/- 318g ja südamelöökide sagedus 132-135 bpm. Muudest numbritest, lühenditest ja näitudest ma kahjuks väga palju välja ei oska lugeda, mis kaasasaadud lehel kirjas ja ega need minu jaoks väga olulised tundu ka. Kui arsti sõnul temaga ikka kõik seal parimas korras, siis mis minul muretseda. :)

Lähemalt saab külastusest lugeda buduaari beebiblogist.

IMG_0282cIMG_0292c2

2 kommentaari

 • Britt

  Mina jäin ka Dr.Šoisi külastusega väga rahule. Mäletan, et andsin talle Prantsusmaal tehtud pisikesed ultrahelipildid ja ta ütles kohe, et ahah, siin on siis tüdruk jah. Mu ema samas ei suutnud nendelt pisikestelt piltidelt loodetki tuvastada. Igatahes oli väga vahva ja ei tekkinudki sellist tunnet nagu viibiks arsti juures uuringul, sest ta ikka üritas aega naljadega mööda saata ja eks paari aasta pärast ole näha kas ta teine ennustus ( vasakukäelisus) ka täide läheb.

  • Kats

   Haha, miskeid nalju ta aeg-ajalt viskas küll jah, et pani ikka muigama. :D Või noh, mis nalju nüüd just.. pigem selliseid armsaid kommentaare.
   Järgmise rasedusega lähen ka kindlalt tema juurde ja ei hakkagi enam muude asjadega jamama. :)

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga