Ilu&Mood

Romwe roosa kampsun

Kuigi see kampsun jäi piltidel ilus ja selle värv on imeliselt ergas, siis on see kampsun vist kõiiige kehvem asi, mis ma iial mingilt hiinasaidilt saanud olen.

Toote kvaliteet on iseenesest täiesti okei. Isegi, et hea. Sessuhtes, et kudumismuster on kvaliteetne, kuskilt ei narmenda ega pole lohakalt ja üleüldse on ta paksust ja tugevast materjalist ja samas ülipehme nagu oleks Perwolliga pestud. Sellega on kõik justkui tip-top.

Ainult, et.. tegu pole üldse sellise asjaga, mida ma lihtsalt saada lootsin. Ma kujutasin kodulehel oleva pildi järgi ette (link), et tegu on natuke pikema ja natuke rohkem ümber oleva kampsuniga. Noh, et istuks kuidagi kenasti selga. Mis siis, et suurus oli one size. Mõtlesin, et ju ta lihtsalt on veniv (mida ta küll on).

Tegelikkuses on selle lõige täiesti ebaloogiline mu jaoks, sest ta on lihtsalt ÜÜÜÜÜÜRATULT lai ja sealjuures lühike. Ja ta jääb ausalt ka seljas väga imelikult hoidma. Just selja tagant. Ma lihtsalt ei suutnud seda kuidagi jäädvustada.

Ma tean, et piltidelt tundub, et tegu on ülimalt ideaalse ja muhedalt lõdva kampsuniga, mis ongi selline casual, aga palun uskuge mind, kui ma ütlen, et mu sõbranna hakkas ka naeru kihistama, kui ma selle selga panin ja tal end pildistada palusin, sest tegelikult istub ta seljas ikkagi kuidagi kohmakalt. Hoolimata sellest, et piltidel õnnestus kampsunil endast hea mulje manada. :D

Ma ise ka vaatan piltide pealt, et peaks ikka uuesti selga panema ja kriitilise pilguga üle vaatama, et äkki annab tast midagi vorpida ja suudan ta ikka ära kanda, aga ma olen sellele kampsunile niigi päris mitu võimalust andnud ja.. ta lihtsalt on imelik. :D

kampsun › ROMWEIMG_3498-1 IMG_3499-1-2 IMG_3500-1 IMG_3501-1

19 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga