igapäev,  Ilu&Mood

Räägime nats muuseumidest

Mul oli suuuuuurepärane nädalavahetus ja ma tunnen justkui oleksin ma mõnelt puhkuselt tagasi tulnud. Patareid on täis laetud ja enesetunne mõnus. Nimelt käisin ma Tartus sõbral külas, keda ma polnud aaaaaaastaid külastanud ja kohtusin veel paljude toredate inimestega, keda ammu näinud ei olnud. Nii hea. :)

Laupäeval käisin ma kahe sõbraga ühes eriti vinges kohas, aga sellest ma kirjutan eraldi postituse niipea kui ma saan kätte ühe pildi sellega seoses. Pühapäeval aga äratas meid ilus päikeseline ilm ja me otsustasime käia Eesti Lennundusmuuseumis, mis asub Tartu külje all ja mis oli ka tore ettevõtmine.

Ainult, et noh.. ma muutusin ahneks ja tundsin, et tahaks VEEEL rohkem lennukeid näha ja VEEEEEEL rohkemates lennukites oleks võinud saada sees käia või igasuguseid nuppe ja lüliteid näppida. :D

Ühtlasi tekkis minus igasugune isu igasugustes vahvates kohtades käia. Tahaks minna ka Tartu Ahhaa keskusesse, sest ma polegi seal uues kunagi käinud ja tahaks käia Jääaja muuseumis ja kindlasti on Eestis veel palju ägedaid muuseume või kohti, kus ma veel käinud ei ole.

Võiksitegi kommentaariumis teada anda, kus lahedates muuseumites te Eestis käinud olete või kuhu tahaksite minna või mida soovitate. Võtan kindlasti suvel endalegi kavva need läbi käia! :)

SHOP MY LOOK:
prillid, kott › LINDEX
tagi, top › VERO MODA
lühkarid › SHEINSIDE

IMG_4012-1-4 IMG_4013-1-2IMG_4007-1IMG_3997-1-2 IMG_4045-1-2IMG_4046-1IMG_4047-1-3

10 kommentaari

  • Katre

   Aitäh! Minu arust ka. :)
   Kuigi mu ema arust on need rohkem nagu… pidžaamapüksid või ma ei mäletagi täpselt, mis ta ütles. :D

 • Kaili

  Kuii ilusad pildid!
  Ja püksid on tõesti imelised. Kui sellise mustriga jumpsuit’i leiaks, oleks kohe ee-eriti õnnelik!

  • Katre

   Ma ei saa jumpsuiti fenomenist üldse aru või noh, mind hirmutab mõte, et kuidas sellega hädal käia. :D
   Ja noh.. top ja püksid kokku panna, siis saab ka selle jumpsuitu imago ju nagu kätte, et milleks siis ühes tükis eset vaja.
   Aga ma loodan, et sa leiad selle. Ma muide mingeid variante olen Sheinside lehel ka märganud, nii et kui viitsid võid sealt tsekkida. :)

 • Piia

  Imeilusad pildid! Käisin lennundusmuuseumis kunagi paar aastat tagasi ja mulle see küll mingit erilist tunnet ei tekitanud, pigem tundsin end väikestes vanades lennukites pisut ebakindlalt ja üldse mitte turvaliselt.
  Üks hästi lahe koht on Järvakandis (vist) vanavaramuuseum. See on tegelikult lihtsalt üks põllukene, kuhu üks hakkaja mees on igasugust vana tehnikat ja sõidukeid kohale tarinud. Pileti hind on enda südametunnistuse järgi ja vanematega nende noorusaja trammides ja veoautodes ringi vaadata oli päris lõbus!
  -P.
  My blog: BOWTIE DIARY

 • heika

  Külasta Haapsalut, SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid, kuhu kuuluvad näiteks Iloni Imedemaa, suvel näiteks õues ka etendused, sinu piigaga juba täiesti paras külastada ja palju teha. Lisaks Piiskopilinnuse ja Raudteemuuseumi külastamine näiteks :)

  • Ka Katre

   Mina soovitan ka soojalt oma kodulinna Haapsalut külastada. Seal on mitu hubase interjööri ja maitsva toiduga kohvikut/restorani nagu Dietrich, Müüriääre, Kuursaal, Kärme Küülik jt. Lapsega on tõesti tore minna Wiklandi muuseumi ( sealne mängutuba on nii helge ja hubane, nagu tõeline Bullerby, nii et mul tekkis lausa tahtmine sinna elama jääda:)) ja Piiskopilinnuse mänguplatsile või Paralepa randa sulistama või hoopis rannaäärsesse mõnusasse männimetsa mustikale. Ja kui Haapsallu juba minna, siis tuleb otseloomulikult teha mõnus promeneerimine Promenaadil, nuusutada roose Kuursaali juures ja istuda Tšaikovski laulval pingil päikeseloojangut vaadates. Lisaks on Haapsalus mitu hea kaubavalikuga teise ringi poodi, kust skoorida endale või lapsele soodsa hinnaga ilusaid riideid:)

 • m

  Tartu võru vahel varbusel asub Eesti maanteemuuseum kuhu kindlasti soovitan minna. Lapsel ja kõigil palju tegevust, pilet odav.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga