igapäev

Nõnda see 25 kukkus

No mina ei tea, ilus number on see 25, mis möödunud reedel täis tiksus. Selline piirides number kuidagi. Ei midagi ebamäärast. Ei ole enam 20-ndate alguses olev vast-täiskasvanu ja ei ole ka veel 30-ndates. Täpselt piisav. Ideaalne.

Sünnipäevapeost rääkides, siis olen maininud ka varem, et ma pole aastaid sünnipäeva pidanud. Esiteks põhjusel, et kunagi ei ole kuskil pidada ja rentida pole ka midagi raatsinud. No ei ole lihtsalt nii rikas. Nüüd aga on Keio vanemate ehitatud maja sellises järgus, et seal kannatab asju korraldada küll ja seega oli ka koht sünnipäevapeoks olemas. Muidu olekski jälle olemata jäänud. :D

Rutakalt võin ära öelda, et ma sattusin küll sünnipäevapidude pidamisest täiesti ekstaasi nüüd ja hea õnne korral pean ka järgmisi sünnipäevi meeleldi, milleks saavad siis olema 25+1, 25+2, 25+3, 25+4 ja KÜLMKÜMMEND! :D Nõnda tore oli, kui sõbrad kokku tulid, sadu lilli kinkisid, ilusaid sõnu ütlesid, kallistusi jagasid ja muidugist niisama kingitusi ja šokolaade ka. Kuidas sain ma vahepeal nõnda palju sünnipäevi ometi vahelt ära jätta. :D No more!

Sünnipäeva alguskellaajaks oli säetud 18:00 ja mõtlesin, et nõnda jõuab kenasti süüa ja igasuguseid mänge mängida. Tegelikkus oli aga selline, et jõudsime ainult ühe Reaalsuskontrolli mängu mängida, kui ühtäkki oli pime, poisid läksid sauna, tegime lõket ja järsku oli kell ammuilma nii kaugel, et külalised hakkasid ära minema. Aeg lendas. Sestap panin paika ka, et minu järgmised sünnipäevad algavad lõunal kell 12. :D MUIDU LIHTSALT EI JÕUAAAAAA KÕIKE, mida ma jõuda tahan. :D

Muidugist on mul kahju, et pea pooled sünnale kutsutud inimesed kohale tulla ei saanud, sest ma teatasin oma sünnipäevapeost ette vaid nädalakese. Või neil olid lihtsalt juba ammuilma mingid nädalavahetuse plaanid tehtud või tuli midagi vahele. Aga ei ole väga hullu, võin öelda, et enamik neist kõigekallimatest oli kohal ikkagi. Ja teate mis? Üks üllatuskülaline oli kaaaaa!

Nimelt ütles mu parim sõber mulle praktiliselt, et ta ei jõua mu sünnipäevale, kuna läheb sõpradega Leetu. Muidugi mõista olin ma ülimalt nördinud, sest pole ma ju aastaid sünnat pidanud ja nüüd kui lõpuks pean ja kena 25 ka kukub, siis temal on muud tähtsamat teha. Aga oh well, eksole, osalt täiesti arusaadav, et kui ilusate suveilmadega ikka töölt vabad päevad on, siis tahaks kuskile trippida ja ega ma otseselt pahane ei olnud. Kurb, aga mitte pahane. Ja nõnda ma laupäeva hommikul talle oma kurbust veel facebookis väljendasin ka ja siis terve päev askeldades ja sünnat korraldades unustasin selle sootuks.

Ja ühel hetkel, õhtul kuskil poole kümne paiku, kargas parim sõber nurga tagant 25-roosiga välja ja te ei kujutaaa ette kui õnnelik ma olin. Ma ei osanud seda üldse mitte oodata ja seal ta järsku oli. Hakkas MINUU sünnipäeva pärast Leedust hommikul tagasi sõitma ja jõudiski lõpuks kohale. Sünnipäev oli korraga täiuslikkuseni täiuslik. Rõõmupisarad torkasid silma ja hea oli olla. :’)

Aitäh KÕIGILE, kes mind meeles pidasid ja ÜKSKÕIK, mis moel mulle oma õnnesoovid edastasid. Nagu purjus oleks, aga tahaks ülemeelikult öelda, et ma armastan teid kõiki! :D

Ahaa, keda huvitab, siis minu IMEKAUNIS sünnipäeva kleit on pärit SIIT (link).
IMG_5894-1 IMG_5905-1-7IMG_5859-1 IMG_5908-1-2IMG_5861-1 IMG_5887-1IMG_6409-1 IMG_6370-1IMG_6402-1

2 kommentaari

 • M.

  Su parim sõber on oma tiitlit igati väärt! Nii armas üllatus! Mida sa külalistele süüa pakkusid? Kas kasutasid võimalust, et sünnipäev on grillimishooajal? :)

  • Katre

   Ikka. Grill-liha oli peamine soe roog. Juurde poest ostetud salatit ja grillsalatit (ei jäänd aega kahjuks ise teha ja vedada, hea meelega oleks).
   Veel puuvilja ja köögivilja suupisteid ja väikseid leivakesi. Mitte midagi väga rikkalikku, kuna oli teada, et sööma ei tulda, vaid head aega veetma. :)

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga