Ilu&Mood

Mõned aprillikuised saagid

Olen juba mitu-mitu päeva tahtnud meie uusimaid oste näidata, aga sain alles täna lõpuks kaamerast pildid kätte. Kõik asjad on Eestist, okei, viimased, imenunnud tossud on Soome HMist, aga neid on kindla peale ka Eestis olemas, seega jah. :D

Tegelikult läksin ma eelmisel nädalal Lindexisse mõttega, et endale midagi selga saada, aga nagu ikka jäid näppu hoopis lasteasjad. Kuna nii mõnigi siin Annabeli õueriietust vaadates ahhetas, et nii õhukesed püksid, siis hakkasin ma mõtlema, et ehk ongi? Sain talle nüüd Lindexist need velvetiga roosad püksid, mis on niiii ägeda lõikega ja minu arust praeguse ilmaga väga ideaalsed. Pildilt vaadates jätaksid nad mind suht külmaks, sest ei tundu midagi erilist, aga päriselt on nad ikka palju erksamat tooni. Samuti on nad reaalis rohkem kottpükste lõikega. Ühtlasi on need kahekordsed ja paksemad kui lihtsalt retuusid. Enamjaolt olen need nüüd talle niisama jalga pannud, aga ühel tuulisemal päeval panin retuusid ka alla. Lapsel oli soe!

Põlvelapikestega püksid ja armsates toonides sokid on samuti Lindexist. Annabel juba käputab umbes nii 2 nädalat ja kodus parketi peal on seda üsna valus teha – põlved kogu aeg punased. Näiteks siin Keio juures, kus on vaip, käputab ta ikka palju meelsamini. Ma üritasin mingisugust DIY asjandust ka teha, nimelt beebi põlvekaitsmeid, aga ma olen kohutavalt vilets meisterdaja ja ei saanud üldse eriti hästi sellega hakkama. Kuigi nendel dressipükstel on need põlvekaitsmed küll rohkem moe pärast, mitte pehmenduse otstarbel, siis nunnud on nad nii või naa. :)

IMG_6991-1 IMG_6998-1

Mul on mingi teema sellega tekkinud, et tahaks endale absoluutselt igat värvi pesu, et erinevate riietega kokku sobitada ja olen avastanud, et Lindexi omad on nii mõnusa lõikega ja seljas ülimugavad. Kavas on veel miljon tooni juurde skoorida. Samuti on mul oma kitsa näo tõttu väga raske leida päikeseprille, mis mulle kui valatult sobiks, aga päikeseprillide valik peab ju ometi ka suur olema, sest iga riietusega sobib erinev prill. Leidsin Lindexist (jälle) niisugused pooleldi hõbedase ja praegu moeka raamiga variandi. Minu arust väga stiilsed. Ma ei saa aru, kas nad mulle sobivad või ei sobi, aga väga mööda ka ei ole ja kui moepolitsei just ei märka, siis panen nad julgelt ette. Ma lihtsalt muidu ei saakski prille kanda. :D

IMG_7012-1

Eelmise nädala suurim ja kauneim saak oli Annabelile Mon Amie poest. Sellega oli lugu nii, et ise ma poes ei käinud ja kingitust oodata ei osanud. Reede hommikul tuli mulle ootamatult sõnum, et Magistrali pakiautomaadis on mulle pakk. Mul polnud aimugi, mis see olla võiks, sest ma pole tükk aega midagi tellinud ja enamjaolt kui midagi tellin, siis lasen ikka Mustika pakiautomaati saata. Päeval oli mul asjaajamisi ja õhtul kui pimedas koju trippisime, siis läksin Magistrali kaudu, et salapärane pakike ka kätte saada. Äkki toksiti vale telefoninumber kogemata?

Kui pakiautomaadi uks avanes, siis ilutses seal kauni mustriga ja Mon Amie kleebistega karbike. Meenus, et ma vist kunagi tõesti neilt Magistrali pakiautomaati pakki tahtsin, aga lõpuks käisin ikka ise poest läbi ja seda varianti polnud vaja kasutada. Igatahes oli ootusärevus suur, et näha, mis seal sees ka on, aga otsustasin sellega ikka koduni ära kannatada ja kui ma kodus paki avasin, siis.. mul oleks ilusast üllatusest ja kingitusest peaaegu härduse pisar silmanurka tulnud, sest seal oli imekaunis kleit. Ja veel Monnalisa oma. Appi, ma olen siiani sellest nii õhinas, et ma ei oska ei iid ega aad öelda. Lihtsalt sõnu ei tule suust. See on ideaalne! Aitäh, aitäh, aitäh!

IMG_7028-1 IMG_7023-1

Viimane ost on need lillelised papud Annabelile H&Mist. Pühapäeval viis Keio mind IsoOmena kaubanduskeskusesse ostlema ja trippis ise seni autoga Annabeliga ringi. Ma ausalt ei oska shopata. Ma teen seda enamjaolt läbi neti ja see variant vist sobibki mulle rohkem, sest ma ei leidnud endale absoluutselt mitte midagi. Tegelikult ma ei julgenud oma valikut eriti suureks sättidagi ja keskendusin rohkem sellele, et mul on vaja uusi teksapükse ja püksid on selline asi, mida netist eriti tellida ei saa, kuna mul on tagumik natuke suurem ja sääred peenemad – peab ikka proovima erinevaid lõikeid jne. Aga kuskil nagu ei olnud pükse, mida ma oleks tahtnud ja kogu aeg oli vingus nägu ees, oeh.. aga et päris tühja käega kaubamajast ei lahkuks, siis haarasin ma Annabelile need imearmsad papud kaasa, mida juba H&Mi kodukal ka nillinud olin. Vähemalt saab laps alati midagi. :D

IMG_7104-1

12 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga