beebiblogi

Milline vanker mul on ja mida beebile talvel vankrisse selga panna?

Juba tükk aega palub keegi, et ma teeksin postituse sellest, mis moodi me Annabeliga väljas käime. Õigemini sellest, mille sees tema ratsutab ja mis ma talle selleks puhuks selga mässin. Ega seal midagi erilist ei olegi, aga siin see lubatud lühike postitus on!

Vankritest ma muidu suurt ei tea ja uurida ning võrrelda ühe või teise vankri eeliseid ei viitsinud. Ei pidanud vajalikuks õigemini. Keio sugulastel oli oma vana vanker üle ja meie ostsime selle soodsalt ära ja nii see mure lahendatud sai. Annabeli ratsuks on seega Teutonia Mistral P vanker, Vario Plus kandekookoniga (millest saab jalutuskäru osale soojakoti ka teha).

Siiani olen selle vankriga väga rahul. Rattad head suured, vedrustus pehmelt sujuv, sang üleviidav, pidurid mõlemal pool, kerge kookon ja üleüldse mõnusalt pisike vanker. Spets eraldi pilti mul vankrist üksi ei ole, aga siia klikkides näeb pilti minust koos vankriga sügisel.

Kookoni põhjas on mul, kui ma nüüd ei eksi, meriino lambavillast kate. Selle sain ma oma emalt, kellel juhtus kodus niisugust huvitavat asja olema, nii et kalli raha eest lambanahka ostma ma õnneks ei pidanudki (kirjutasin sellest SIIN). Annabelile sai selga pandud body, sall, püksid, sokid, papud, müts ja kombekas. Kõige peale veel armas roosa tekike, mis pildile ei jõudnud, sest Annabel hakkas juba nihelema ja pidin õue tormama. :)

Ma muidu kogu aeg muretsen, et ehk ta liiga õhukeselt riides, samas ei taha ju ka liiga üle riietada. Siiani on kõik hästi olnud. Kukalt katsudes on tal parajalt soe, mitte higine. Tuppa tulles käed-jalad külmad ei ole. Und magab ta ka vankris hästi ja haigeks ei ole ka veel jäänud (ptüiptüiptüi). Muidugi kui siin ilmad pakaselisemaks peaksid minema, siis vist peaks midagi veel juurde lisama.

IMG_4240

body, püksid: Seppälä, sall: funkygiraffe

body, püksid: Seppälä // sall: funkygiraffe // papud: H&M

müts: Lindex, kombekas: H&M

müts: Lindex // kombekas: H&M

EDIT: Ma siin enne kirjutasin, et mulle oleks Comfort Plus vankrikorvi variant vankrile rohkem meeldinud, aga nüüd vaatasin uuesti üle ja tegelikult olen vist oma Vario Plus kandekookoniga ikka rohkem rahul. :)

11 kommentaari

 • :)

  Mina ei pane oma beebit ka paksemalt riidesse, kuigi igaltpoolt loen, kuidas emad panevad ka +5 kraadiga lapsele kaks body, pluss villane jakk, megapaksu kombeka, riidest kookoni ja veel teki ka tagatipuks peale… Tundub veidi palju olevat :)

  • Katre

   No täna oli selline nullkraadiga ilm ja ainult niiöelda body väel oli paras. Kui lühikese käisega body on, siis panen küll midagi pika varrukaga ka ikka peale.
   Mulle tundub, et see kombekas on soe ja ma mõtlen muudkui, et tal seal vankri sees on ju nagunii veel topelt soe, sest tuul ei puhu sisse, nii et üleüldse vankris olemine on ka üks kiht soojust juures ja öeldaksegi ju, et lapsele 1 kiht rohkem panna kui endale. Minul tekki ümber ei ole kui väljas olen, seega temale peaks sellest igati piisama. :D

 • Anni

  Mina ei paneks ausalt öeldes talle tekki ka veel sellise ilmaga :D Oleneb muidugi kombekast ka, et kui paks see on. Muidu ma pigem seda usku, et natukene vähem panna kui liiga palju, raudse tervise saladus:)

  • Katre

   Kookon ei muutugi, aga selle kookoni pealse katte saab lukuga kinnitada ka teistsuguse asja külge, mis siis moodustab sellest selle, ee, mul ei tule sõna meelde… koti noh. Mis jalgadele käib. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga