beebiblogi,  Ilu&Mood

Lindex baby: mummuline Annabel Meria

Nagu näha, siis peab Annabel täitsa oma moeblogi siin minu blogiruumis ja täna tahtis ta teiega jagada oma päeva kostüümi ehk OOTD’d (outfit of the day). Kuna ta ise aga trükkida ei oska ja arvutis passimisest väga huvitatud ei ole, pean mina seda tema eest tegema.

Vähemalt maksab ta mulle selle eest ikka head palka ka. Armastusega muidugi. Ja naeratustega. Ja südame sulatamisega. Ja üleüldse oma tohutu soojuse ja armsusega. Ma olen jäägitult armunud!

Tema kehasoojusest võiksingi ma jutustama jääda, sest mul on üsna kehv vereringe ja käed-sõrmed, jalad-varbad enamasti jääkülmad. Eriti talvel. Seega olen ma eriti sõltuvuses tema kaisutamisest, sületamisest ja enda keha vastas hoidmisest, sest ta on lihtsalt niiiiiiii soe ja pehme ja siidine. Soovitan kõigil üks selline beebi talvel läheduses hoida!

body // püksid // sokid –  LindexIMG_4361cc IMG_4354c IMG_4366c IMG_4385c IMG_4399c

body // püksid // sokid –  Lindex

6 kommentaari

 • Kristel

  Nii armas laps, super armsates riietes…
  Ja tõesti hakkab juba suure lapse nägu minema.
  Vaatasin, et su tibu vaatab ühe silmaga kõõrdi?

  • Katre

   Ei tea küll, et kõõrdi vaataks. Mõlemad silmad ju vaatavad ikka kaamerasse ja üks pole teise kohta suunatud. Aga vaatasin pildid üle ja mingi mini-mini millimeeter vist tundub, et parem silm? See oleneb pildistamise nurgast, ma arvan ja minu arust kõõrdi küll ei ole. :D

 • :)

  Selles vanuses võivad silmad vahel veel kõõrdi visata ka (ma ei näe ka, et kõõrdis oleks) :) Mulle muidu Lindexi beebiriided meeldivad, aga püksid on neil kuidagi väga laiad värvliosast. Või on minu beebile sattunud sellised eksemplarid lihtsalt….

  • Katre

   Annabelile ka need püksid hästi tsipake laiad, st kumm võiks natuke rohkem pingul olla – nagunii venivad ju natue laiemale beebile ka kenasti jalga. Samas aga nii lõdva ei ole, et jalast ära vajuks.
   Aga noh, kuna need riided pildil on orgaanilisest puuvillast ka, siis ilmselt seal ei ole seda sünteetilist hästi venivat kummi lihtsalt kasutatud. :)

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga