igapäev,  Ilu&Mood

Lilla tooniv juuksemask

Nonii. Minu juuksuriskäigust on nüüd möödas 3 nädalat ja sellest, kuidas ma oma juuksed roosakas-lillakaks lasin toonida, kirjutasin ma siin postituses. Kurbusega tuleb tõdeda, et KUIGI ma pesen juukseid päris harva (ca 2x nädalas), on pesuga värvi ikka vähemaks jäänud ja iga kord on pesuvesi lillakas. Paratamatus. :D

Selleks puhuks, et ma värvil natukene paremini säilida saaks aidata, sain ma Tradehouse tiimilt pakikese erinevate juuksehooldustoodetega, mis mõeldud värvitud juustele ja seal hulgas oli ka niisugune Alter Ego Passion Color Mask lillas toonis.

Kui ma alguses väikese törtsu seda maski endale sõrmele pigistasin, et tooni vaadata, ehmatasin ma ära, sest.. ta ei olnud täpselt selline lilla, nagu paki pealt ju võiks oletada, vaid pigem ploomikarva või roosakas. Ei oskagi kirjeldada. Samas nagu lillakas ka, aga kindlasti mitte pole ta päris LILLA mask. Oleks nagu segu punasest, lillast ja roosast. Aga ega mul vahet ei olnud. Peaasi, et oleks sinna kanti. :D
IMG_6273-1Kibelesin kangesti proovima, kuidas ta tumedale juuksele jääb ja minu juuste olukorraga hakkama saab ja kas temast kasu ka on. Teadupärast aitavad toonivad maskid kõige paremini siiski ju heleda karva peal.

Kasutusjuhendis on kirjas, et maski võiks peas hoida 3-15 minutit ehk siis vastavalt sellele, kui intensiivset tulemust soovid ja kuna mul on tume juus ja ma soovin ikka maksimumini intensiivset tulemust, siis hoidsin teda peas ka võimalikult kaua. Muide, ma ei ole üldseee eriti osav maskitaja, vaid tahan alati enda pesemisega pigem kiiresti ühele poole saada, siis eduka tulemusena suutsin ma maski peas hoida ca 13 minutit!

Kõrvalpõikena mainin, et ma ei mõista üldse hästi, kuidas osad naised VIITSIVAD passida vannis tund ja rohkemgi. Ma mõtlen väga tihti peas mõnusalt, et oo, lähen vanni ja võtan endale mõnusa spa-puhkuse, aga isegi kui ma mobiiltelefoniga seal vannis istun, siis mul hakkab nii kähku igav ja ma ausalt öeldes lihtsalt ei viitsi seal passides oma aega raisata. :D Mulle meeldib teha rohkem kiireid duši all käike, sips-sops, sest kaua selle pesemisega ikka aega läheb. Mina saan näiteks 10-minutiga käidud.IMG_6277-1

Igatahes, alumiselt pildilt näeb siis enne ja pärast maski pilti, kus väga suurt erinevust vist näha ei olegi, aga samas “pärast” pildil on juuksed naaaaatukene lillakamat tooni küll. Ise peeglisse vaadates märkasin samuti pärast pesu väikest erinevust ehk et natukene rohkem oli lillakas-roosakat läiget juures küll.

Need pildid on mõlemad tehtud kõige naturaalsema valguse käes ehk siis akna all ja sellised need juuksed mul siis üldiselt igapäevaselt ja minu silmale nähtavalt ongi. Ei tundu nagu lillale ligilähedanegi, mis? Mingit alatooni paistab alt poolt juba ikkagi välja, aga samas mingi x-imevalguse käes on kohutavalt ilusad lillad. Aru ma ei saa, mismoodi, aga nii on. :D

Aga.. nuuks.. tahaks, et ma ise näeks ka neid ikkagi sellisena, nagu nad osadele piltidele jäänud on. No päris-päris lillana. See aga tähendaks vist, et ma peaks enne järgmist värvimist ette võtma ka blondeerimisringi, mida ma aga väga jällegi teha ei taha. Nii ajakulu kui ka juuste tervise mõttes. Põhjus, miks ma ju blondist tumedaks läksin, oli ometigi neid mitte blondeerida. :D
enneparst

Üldiselt olen ma hetkel maskiga rahul ja ega ma mingit suuremat tulemust kohe ei oodanudki. Kuna maski on mul ikka kõvasti veel kasutada, siis eks ma mõne aja pärast teen uuesti ja näitan ka siis enne ja pärast pilti. Äkki on siis teistsugusem tulemus. Proovida ja loota ju võib. :)

Kindlasti oleneb palju oma juuksetüübist ja värvist ja minu puhul on tegu ikka päris tumeda alustooniga ja kuna mask ei sisalda ropus koguses igasuguseid keemilisi aineid, nagu tavaline juuksevärv, siis polegi ta loodud täiesti sama tulemust andma, nagu mask ise välja näeb. Aga siiski, midagi toimib. :)

PLUSS, see mask on niii imepehme ja mõnus juustele kanda ja mulle tundus, et ta toimib justkui ka tavalise palsami/maski asemel, sest jättis juuksed niisutatuks ja pehmeks! :)

10 kommentaari

 • Sille

  Ma värvisin ka just hiljuti lillaks ning täna hommikul peeglist vaadates oli see kohe eriti tuhm, seega õhinal lugesin su postitust. :D Ma olen toonivaid palsameid kasutanud nii punase, pruuni kui ka nüüd lillade juustega.

  Kuidas sa oma maski pähe kandsid? Ma tavaliselt kasutan seda nagu värvina. Panen kindad kätte ja kannan pintsliga peale. Kuna palsam/mask on mõnusalt pehme, siis seda on nii lihtne niisketesse juustesse kanda. Pruuni ja punasega sain alati komplimente, et kas oled juukseid värvinud, tegelikult lihtsalt toonisin palsamiga. :D Lilla on mul peas olnud 3-4 pesukorda ja ühel korral kasutasin palsamit nii, et määrisin näo lähedalt juured ja siis kuidagi ka pähe, ja noh, nii jäigi ehk ei mingiy erilist tulemust (peale juurte). Järgmine kord ikka teen oma peavärvimismeetodiga.

  • Katre

   Rätikukuivadesse juustesse mäkerdasin ja siis kammisin läbi. Kindaid ei kandnud, aga ma arvan, et see värvitulemust ei mõjuta. :D
   Võin järgmine kord pintsliga ka proovida! Tänks! ;)

 • Sandra

  Värvisin hiljuti Elumeniga lillaks – töötab ka tumedate juuste peal. Värv on intensiivne , ammoniaagivaba ja imelise lõhnaga ( minu arust ). Püsivus 10+ . Ainuke miinus on sellel see, et see ei kulu niimoodi nagu tavalised juuksevärvid. See kasvab välja ja sellest on raske ka lahti saada. Minul on juuksed kuskil .. 4-5 tumedusastmes ja Goldwell Elumen VV@all üle värvitud. Juuksed on superlillad :P . Erinevate valguste käest, erinev toon ja varjund.
  Turgutan ma tooni vajadusel Inebrya Kromaskiga. Loomulikult just lilla tooniga. Kui sa tahad püsivalt seda lillakat tooni, siis soovitangi just Elumeniga värvida, aga seda saab ainult juuksuri juures teha. Tasub proovida ;)

  • Katre

   Elumeniga jah see sama probleem, nagu sa räägid. Päris nii püsivat nagu ei taha, et hiljem oleks jama ära saada. Lihtsam on mu meelest blondeerida ja siis nende Manic Panicutega efektseid värve teha vms. :D

 • Mari

  Ma olen see vannis mõnuleja. Võtan tavaliselt kaasa kas raamatu või tahvli ja vahel lisaks veinipokaali ning viinamarju/küpsiseid, meeleoluks pimedas vannitoas küünlad valgustuseks. Ja no tund aega lebotamist tuleb ikka ära. Viimasel ajal on lõõgastumishetki nii harva, et kui saan, siis olen ennast lausa kaheks tunniks vanni unustanud. Sellele järgneb veel pesemise aeg, nii et kui lõpuks välja tulen olen krimpsus nagu rosin. Aga nii mõnus on.

  • Katre

   Ma ei viitsi vannis candycrushigi mängida. Samas voodis/diivanil lebotades võin vabalt pool tundi jutti vms. Ühesõnaga, isegi et ma aegajalt üritan, ei ole ma üldse see vanniinimene vist. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga