beebiblogi

Kuidas ennustada lapse sugu?

Eks ikka lihtsaim abimees ole pendel. Mu ema kord juba katsetas seda enne mu 20-nädala ultraheli ja kilkas, kuidas tema juba teab, mis soost laps minus end peidab. Tookord jättis ta selle enda teada. Mina vaid ütlesin, et ultrahelis paistis minimaalselt olevat justkui tüdruk, aga et arstitädi ei vaadanud siiski korralikult ega julgend pakkuda.

Kui ma siis peale 24-nädala tasulist ultraheli ütlesin, et no jälle nagu PAISTIS tüdruk olema, kihistas ema jälle naerda. Tol korral aga pinnisin temalt siis välja, et noo mis soost siis tema ja ta pendlivõngete arust tuleb kah. Ütles, et tüdruk seal ikka on jah, ka tema sisetunde järgi.

Eile siis ütlesin emale, aga et teeme minu kõhu kohal parem seda pendlit. Äkki ikka näitab nüüd teisiti. Ajasime siis kullast sõrmuse niidiotsast läbi ja asetasime selle mu kõhu kohale. Hakkas ringe tegema ja pendli ringlemine pidavatki tüdrukut tähendama.

Mina ikka ei tahtnud uskuda ja tahtsin ise proovida. Ehk ema ise kuidagi seda oma kätt ju liigutab. Ema siis ütles, et aga esitagu ma küsimus: “Kas seal on poiss?” ja kui hakkab edasi-tagasi käima, siis on eitav vastus. Nii ma tegin… ja eitav vastus poisi kohta tuligi. Ja ma ausalt ka ei liigutanud oma kätt!

Nii et no ikka paistab siiamaani, et tüdruk minus ikka on ja oi kui tore see oleks, sest siis saaksin ma ju ikkagi müüte purustada, kuidas tüdruku ootamine ei vii sugugi naiselt seda ilu ega põhjusta lõputuid iiveldusi.

Järgmine kolmapäev on mul nüüd mu viimane ultraheli. Kusjuures seda viib läbi seekord ka kuulus dr Šois ja kui tema ka feilib soo pakkumisel (no ei tohiks ju ometi tegelt), siis ma küll ei saa aru, mis teema mul nende ultrahelidega on. Aga igatahes on järgmisel kolmapäeval järjekordne lootus teada saada, kes seal siis ikkagi nii päris enam-vähem kindla peale on.

Ja siis ehk saan ja julgen ma lõpuks ka asju ostma hakata. Äkki siis olen lõpuks valmis.

Pilt

8 kommentaari

 • IIngrid

  Šoisi juures saad ikka teada :) Me käisime ka lõpuks seal kuskil 30+ nädalal puhtalt sellepärast, et sugu teada saada. Ma vist oleks kannatanud sünnituseni ka sellega aga mees ikka tahtis teada. Ja olgem ausad, tegelikult on päris raske kõiki sooneutraalseid asju leida selles roosa ja sinise maailmas.
  Ja enamasti vist need häbelikud, kes ei näita, pididki tüdrukud olema.

  • Kats

   Mulle isegi see sinise-roosa segu käib vastu ja tahakski pigem midagi neutraalset. Isegi kui teaks, mis sugu on kindlalt. Aga just, valik on nii väike ja midagi ilusat nagu ei ole saada, millega tekiks selline OHH tunne. Üleni roosasse või sinisesse küll ju ka last riietada ei tahaks. :D Mu enda kapp nii roosat täis, et natuke kõrini sellest värvist. :D

   • Kristi

    Pärnus on see Ti&Ti kus on rohelisi ja kollaseid ja valgeid asju ka, mina ostsin rohelise, sest LA UHs öeldi et on vist tüdruk aga mina ei usu seda sest miski ütleb et ei saa olla vale puha, vanaema sõrmuse trikk näitab küsimise peale kas on tüdruk, kas on poiss ka ju poissi nii et ootan oma 4D UH ära

 • Ethel

  Mul kannab poiss tihti punast (ja isegi paar roosat hilpu on kappi sattunud), suht savi, et nn tüdrukute värv kui lapsele just selline rõõmus toon kõige paremini sobib. Eks näis, mis hiljem saab – kas hakkab naiste värvide peale pirtsutama või mitte. Mul oli oluline sugu enne südi teada saada (no ega ta ei varjanud ka) hoopis, et varakult erinevaid nimevariante katsetada. Pikk nimekiri oli valmis aga käiku läks hoopis haiglas pähe karanud variant. :)

 • Aili

  Peaks ka seda proovima… kuigi arst ütles täna täitsa kindlalt, et kotid ripuvad ja mees mis mees mul kõhus. Kuna olen aga ise arvanud pidevalt, et sünnib tüdruk, on hetkel veel harjumatu see :D

  • Kats

   No kui mul ongi tüdruk, siis talle peikat ju vaja. :D Aga mu ema sõnul pole talle pendel kunagi valetanud igatahes. Et minu puhul tegi ka ja tuttavatele on ka teinud ja alati täppi läinud. :P

 • Sille

  http://perekool.nupsu.ee/240/ennusta-lapse-sugu-hiina-kalendri-abil/ Proovi seda ka! Või kasvõi googelda, leiad lahedaid nippe, kuidas sugu ennustada. :) Tegin enda emale ka ja 99% erinevatest näidetest ja väidetest näitasid, et tuleb tüdruk, mida näitas ka hiljem tehtud ultraheli. :) See konkreetne Hiina kalender pani täppi nii minu, ema ja õe soo. :) Ja mu emale on öeldud, et sellepärast ta nii ilus ja värske ongi, et ootab tütart. Eks me näe, kes su kõhus pesitseb.

  • Kats

   Mu ema tegi miskit sarnast asja ka mulle. Näitas ka tüdrukut tõesti. :D
   Ma ise nii väga ei viitsi jamada ja ootan ikka kui oma silmaga kindlamalt näen. :P

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga