igapäev

Jõuluvana on päriselt olemas!?

Tänaselt vankritiirult koju tulles piilusin ka postkasti, lootuses et ehk on tulnud ära pakiteade mu kampsuni kohta. Ei olnud. Siiski ilutses postkastis mingisugune ümbrik. Kirja ma kelleltki oodata ju ei osanud. Loll lootus – muidugi mõista ei olnudki keegi mulle kirjutanud ja ümbrik oli hoopis Annabelile adresseeritud. Kes küll talle kirjutada võiks? Keerasin siis ümbriku teise poole, kus peaks olema saatja andmed ja seal oli trükitult kirjas “Jõuluvana postkontor.” Asi võttis ikka väga müstilise suuna. Oleks veel, et käsitsi kirjutatud ümbrik, aga et kohe nii ametlik värk? No mis asja!? :D

Muidugi mõista kakkusin jultunult ümbriku, mis mulle adresseeritud ei olnud, lahti. Loodan, et Annabel ei pahanda, et ma tema lugemisoskust ei viitsinud ootama jääda, et ta siis selle kirja ise avada saaks.. ja mis seal siis oli? Oligi kiri Jõuluvanalt! Küll on Annabel ikka sel aastal üks tubli laps olnud! Ma pean tunnistama, et mõneks minisekundiks hakkasin ma juba mõtlema, et ehk Jõuluvana ongi päriselt olemas, aga siis üks iiiimepisike tempel valgustas asja veidi rohkem ja tõi mind maa peale tagasi.

Igatahes väga vahva!

Kui Sa, kallis Annabel, peaksid selle postituse kuidagi imekombel paari aasta pärast leidma, siis tea, et Jõuluvana on Sinu jaoks ikka olemas. Lihtsalt mina olen juba nii suur ja vana, et mul ei ole Jõuluvana enam aastaid käinud ja seega olin Jõuluvana olemasolu täitsa ära unustanud. Sina aga tuletasid meelde, et ju ta headele lastele ikka olemas on! :)

jouluvanakiri2IMG_3117c

5 kommentaari

  • Katre

   Kuidagi nii on see ka tehtud. Ja tegelt kui meenutada, siis ma ise sain ka väiksena sellise spets jõuluvana kirja, aga mul ei olnud üldse meeles, et need tänapäeval ka veel eksisteerivad või et kust ja kuidas neid saab. :D

 • Britt

  Nii armas :)
  Ma tahtsin eelmine aasta Brunole tellida. Maksin ära, sain kinnituse aga kohale jäigi tulemata. Saatsin neile mitmeid erinevaid kirju aga ühelegi vastust ei saanud. Kodulehele jätsin ka mitu negatiivset kommentaari aga need kustutati kibekiirelt ära :)

 • Kati

  Kui see on ka nii öelda tellitud, raha eest, siis väga kole et nimi nõnda ja veel laisa käekirjaga juurde kritseldatud. Muidu armsad ettevõtmised aga no see pisiasi rikub kohutavalt asja ennast :)

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga