igapäev

Igaks juhuks, äkki tulevad kunagi soojad ilmad ka

Tean ja näen isegi, et neid sheinside postitusi on blogides viimasel ajal oksendamiseni, aga näed, ikka teen ka, sest tegelikult on tasuta saadud riided ju toredad ja viimasel ajal olen ma nende väljanägemise ja kvaliteediga ka rahule jäänud.

Viimase pakikese sain ma sealt tegelikult, khmm, 11.novembril, kus viimati näidatud see hall jakike ka sees oli. Praegu on, ee, peaaegu maikuu juba. Kohe üldse polnud vahepeal mahti saadud asju üles pildistada, kuigi nad olid nii ilusad ja ma kandsin neid küll.

Tolles pakis olid mul kõik väliriided. Lisaks tollele hallile jakile ka imearmas heleroosa, pitsiga talvemantel (LINK) ja valge karvane, pitsiga mantel (LINK). Nende ainuke viga oli see, et nööbid olid põhimõtteliselt külge traageldatud ja need pidin ma ise korralikult külge õmblema, aga üldine õmblustöö oli siiski ette ära tehtud ja tooted suurepärased ja üliiiinunnud! Valgest mantilst sai insta lihtsalt mu peo ja teatrimantel (mitte, et ma seal tihti käiks, aga saate aru küll :D)!

Nüüd aga on suvi tulemas ja vaja suvegarderoobi täiendada, nii et kiikasin ikka pilgu peale ja vaatasin kergelt üle, mida ma sealt lehelt endale meeleldi selga paneks. Üldiselt tahan ma suveks ikka kleite ja suvekleitide puhul meeldib mulle, kui nad ei ole liiga ümber, vaid on pigem lohvakad või lodevad, et noh, õhk läbi käiks. Liibuvad riided ja palav ilm ei käi just eriti kokku. Must liibuv minikleit sai lihtsalt välja valitud, kujutades ette kuidas ma äkki mõnele öisele rannapeole eksin. :D

1 › pitsiga roosa kleit 2 › valge pitskleit 3 › triibuline kleit 4 › lilleline kleit 5 › must pitsiga kleitkleidid

Uusi lühkareid tahaks ka. Ma ei tea, kas sel aastal enam need pitsist püksid moes on, mida eelmisel suvel kõik kandsid ja mida mul ei olnud, aga sel aastal mõtlen, et ma nüüd tahaks endale ka. Eriti selliseid narmastega. Narmad on ju teemas praegu? Seelikuid saab ka kindlasti igasuguseid kuluma, nii lühikesi kui pikkasid.

1 › valge seelik 2 › täpilised lühkarid 3 › liblikatega seelik
4 › lilleline seelik 5 › pitsiga lühkarid 6 › sulgedega maxiseelikseelikud

Mida teie selleks suveks riidekappi juurde tahaksite? :)

One Comment

  • Liana

    Mul on garderoob kleite nii täis, et viin vist hoopis kirbukale müüki :D Aga võib-olla siiski üks heegeldatud kleidike ja plikalik seelik võiksid tee minuni leida. Minu puhul ongi kõige hullem see, et tahaks midagi ilusat, aga ei tea mida :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga