igapäev,  Ilu&Mood

Esimeste soojade ilmade riietusest ja soengust

Viimastel päevadel on ilmad ikka eriti ilusad ja tundub, et puud lähevad ka varsti-varsti lehte. Iga päevaga on pungad aina suuremad ja kohevamad. Sellegi poolest, et üsna soe on, arvan ma, et päris paljalt ja lühikeste riiete väel on veel vara ringi käia. Tänava peal aga ikka näeb neid esimesi säärtevilgutajaid ka juba.

Kui mina eile Annuga jalutamas käisin, siis olid mul igaks juhuks ikka retuusid jalas ja jakk ka peal ja kõndides oli niimoodi täitsa paras olla, sest siis oli tuul. Kui paigal seista, siis tundsin küll, kuidas päike musta värvi riideid kütab ja võis jaki maha võtta, aga siiski paljasääri olla poleks tahtnud. Aga noh, mulle tundub see mingi edevuse asi ka olevat, sest alati ju esimeste päikeseliste ja soojade ilmadega ilmub massides neid “grilli ja päevitushooaja” alguse pilte. :D Okei, et grillihooaeg tõesti algas, aga enda paljaks koorimisega võiks minu arust ikka natuke veel oodata, kuni muru rohelisem on näiteks.

Eile ma muidu küsisin blogi facebookis, et te soovitaks head juuksurit, kes lõigata ja värvida oskaks. Võite seda siin kommentaariumis ka teha, sest ma pole kuskile veel aega kirja pannud. Soovitavalt võiks olla Kristiine/Mustamäe/Õismäe kandis. Tahtsin väga Bazingasse minna, aga seal on ikka nii meeletu järjekord ja mul on selle juuksuriskäiguga alati see asi, et kui isu peale tuleb, siis ma tahan KOHE, lähipäevil, mitte oodata nädalaid.

Eriti arvestades asjaolu, et mul (Keio õhutusel) tekkis idee oma juuksevärvi ikka kena paar tooni tumedamaks teha. Kuna mulle blond väga meeldib, siis selline muutus tuleb lihtsalt läbi viia enne kui ma ümber suudan mõelda. Seetõttu on ka juuksuriaega kiirelt vaja saada. :D Kui ma eiletehtud pilte vaatan, siis mulle ka tundub, et mu juuksevärv on ikka kuidagi nii tuhm järsku. Tahaks mingit särtsu ja kontrasti oma väljanägemisele juurde anda nende ilusate ilmade lähenedes. Pealegi ei viitsi ma enam iga kuu absoluutselt neid väljakasvavaid juuri üle värvida. Tahaks selle võrra lebomalt võtta.

Ahaa, ja kallis sõbranna Eva palus kindlasti ära mainida, et kaunite piltide klõpsutamisega sai tema hakkama. Siinkohal hea julgustus ka teistele, kes tunnevad, et neil fotograafiaalased teadmised puuduvad ja absoluutselt pilte teha ei oska. Eva nimelt ei oska samuti, aga ma muudkui jooksin edasi tagasi tema ja kaamera vahet, sättisin kaamera seadeid ja juhendasin teda, kuidas kaamerat hoida, päästikut vajutada ja kompositsiooni luua ning lõpuks mõned sellised pildid valmisidki, mida avalikkuse ette tuua kannatab. :D

hirve pildiga top (♥♥♥) – Sheinside // päikeseprillid – LindexIMG_7646c IMG_7654c IMG_7677c IMG_7680c

22 kommentaari

 • Kätlin

  Mina soovitan Organix juuksurisalongi, asub Saku Suurhallis. Ja juuksuri nimi on Anneli (Y) ta on lihtsalt super!

 • Reelika

  Soovitan soojalt Tuuletuka salongi – väga osavad juuksurid ja superhead hinnad. Olen ise mitu korda käinud ja sõbrannadele soovitanud, kõik on tulemusega väga rahul :)

 • Naiivne Naima

  Veits out of topic, aga ma läksin täna Rimisse teadmisega, et seal on mingeid Laima maiustusi, mida Sa oma blogis reklaamisid. Mida ma aga ei leidnud, olid need maiustused.

  Tulin koju tagasi ja hakkasin Su blogist seda postitust otsima, kus neid kirjeldasid. Ja ka seda ma ei leidnud! :D

  Lõpuks hakkasin mõtlema, et äkki mul on mingid luulud? :D

  Oskad sa kinnitada, ümber lükata – kas Su blogis oli viimase paari nädala jooksul postitus mingitest Laima maiustustest (olid vist kommilaadsed asjad), mida müüakse Rimis või nägin ma seda tõesti unes? :D

  Tekkis juba endal ka kerge psühhi tunne :D

 • Liina

  Ilmad on tõesti soojad ja hommikul koju jalutades olin küll õnnelik, et tagi all ka õhuke kampsun oli. Koju jõudes nägin, et meie muidu kergelt tuuline tagaaed oli täiesti tuulevaikne. Ajasingi ruttu päevitusriided selga ja tuleb tõdeda, et kerge jahe tuuleiil mõjus sama jahutavalt, kui suvisel ajal. Niisis mina olen ka üks neist, kes juba päevitushooaja sai avada.

  See hirvepildiga pluus on tõeliselt ilus! Kuigi ma üldjuhul selliseid t-särgi tüüpi pluuse veel hinnata ei oska, siis see pani veidi ümber mõtlema. :D

  • Katre

   Ma ei oska just muudmoodi pluuse eriti hinnata võinoh, kanda. Maikalõikega topid on minu teema. Pikemad retuusiga ja lühemad teksadega. Nii lebo ongi end riietada. :D

 • Haldjapiiga

  Tallinnas on siis vist tõeliselt külm alles?
  Ma ei kujuta ette, et peaksin siin mingisuguse särgi väel ringi laskma, täna päeval näitas varjus 23 kraadi ja tuult eriti ei olnud – väga palav ja ilus oli! Toas ei taha enam sugugi olla ja õues olles hakkab Päike tahes tahtmata peale.

  • Katre

   Ei ole tõeliselt külm. Päeval küttis ka päikese käes 20-ni välja, aga minu arust on see petlik ja tegelikult on ikka natuke jahedam. Vb mul lihtsalt võtab see ümberlülitumine natuke aega, mul igatahes nagu jahe olla ja ei taha paljaks veel võtta. :D

 • Eneli

  Tõeliselt kena pluus ning Annabelil tundub ka midagi eriti kihvti seljas oelvat, mõnusalt värviline :)
  Elan Raplamaal ning täna oli varjus lausa 24kraadi, õhk on samuti täpselt nagu suvel, ei mingit jahedust. Tallinnas on küll see tuul veidi petlik, kuid maal lilled õitsevad, rohi roheline ja suvine õhk käes! Nädalavahetusel tegi päike näole lausa veidi liiga ning täna sai avatud päevitushooaeg :)

  • Eneli

   A ja see jäi lisamata, et Mallukas kirjutas mingi aeg juuksurist, kes Tallinnas tuleb koju kätte! Ma täpselt ei mäleta, kas see oli miskine juuksuritakso vms, kuid rahule ta jäi ja mugav ju kaa! :)

   • Katre

    Tahaks ma niisama lõigata, siis see sobiks, aga kuna tahaks ikka korraliku värvikaarti näha juustele ja siis valida sealt värv jne, siis arvan, et nii suure tavaariga päris kohale ei tulda vms.
    Maitea, tundub kohapeale minna ikka parem. Siis saab juuksur insta seda kasutada, mida parajasti vaja. :D

 • Ann

  Mina võin julgelt soovitada Sim Salongist Helenit. Sim asub küll Narva mnt, kuid ega väike põige kesklinna paha tee :)

  • Katre

   Oeh, ma ei teagi. Vangutame selle üle ise ka pead hetkel päris tugevalt. Alguses oli plaan jah ikka Soome kolida, sest fakt on, et Keio tahab Soomes töötada, sest tal kutsekeskharidus esiteks ja Eestis oma ala peal saaks ta palka ikka poole vähem jne. Ja no, ahh ma ei tea. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga