igapäev,  Laps

Esimene lumi piltides

Ega’s mul polegi nagu miskit juttu siia postitusele kaasa rääkida, kui et muretsesin juba mõnda aega, kas Annabel ikka mõistab, mis asi on lumi. Võin ju oletada, et oma eelmist kahte talve ta eriti eredalt mäletama ei jää ja kui ma raamatust näitasin, et näed, selline on lumi, siis vaatas ta mulle üsna kahtleva pilguga otsa, et “Emme, mis asssssja sa räägid? Mis lumi? Kus lumi? Mis asja?” Eriti hea ei olnud selgitada, et “Noh, on üks siuke valge asi, mis talvel maas on, aga mida maas ei ole, sest meie talved enam ei ole eriti sellised valged…” Jah, ei olnud edu.

Kõikide talvesõprade rõõmuks aga otsustas lumi õnneks siiski maha tulla ja Annabel oli selle üle ainult rõõmus. Nii huvitav ja nii äge ja kõik oli järsku nii teistmoodi seal õues. Ei kujuta ettegi, mis tema peakeses võis valitseda… et mis arvamus selle lume kohta siis. :D Aga vähemalt sai nähtud ja mina ei pea oma seletamistega enam selleks aastaks jänni jääma. ;)

Seljas on Annabelil maailma armsaim talveriietus, mida ma juba pool aastat ihaldanud olin ja mille ma talle lõpuks ostetud sain ka. Endale tahaks ka sellist, kui aus olla. :(
IMG_7490-1-3 IMG_7480-1 IMG_7468-1-3 IMG_7496-1-3 IMG_7440-1

7 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga