igapäev,  Ilu&Mood

Annabeli sünnipäeva outfitid

Kui ma ka enda sünnipäeval näitasin, mis pere naised endale selga said (link), siis võib ju Annabeli sünnipäeva puhul sama teha. Ikka mainin, et ega me erilised moegurmaanid pole ja meie (no minu) stiil on pigem selline lihtne, mugav ja niisama armas.

Annabel on hetkel üsna paigalpüsimatus faasis ja poseerimine talle eriti peale ei lähe, olen vist maininud, aga mingi ülevaate saab udustest klõpsukogudest ikka. Otsustasin talle selga panna kleidi, mille tädi Lii Annabelile katsikuks pea aasta aega tagasi kinkis, sest lõpuks oli Annabel sellele parajaks kasvanud ja minu arust nunnu kleit ka. Alla valge body ja valged sukapüksid ning jalga pehme tallaga mokassiinid, et palja põranda peal soe tatsuda oleks. Mingi peapael oleks ka kena aksessuaar olnud, aga teadagi ei oleks see tal kauem kui sekund peas püsinud. :)

body, sukapüksid › LINDEX
kleit, mokassiinid › H&MIMG_1406-1-2 IMG_1391-1 IMG_1392-1 IMG_1429-1 IMG_1490-1

Minust üksi juhtus olema ainult üks õnnestunud klõpsuke, sest nagu ikka ei õnnestunud teistel peegelkaameraga eriti hästi toime tulla. Ja nagu pildilt ka näeb, siis otsustasin ma lõpuks ikkagi need valged kingad endale jalga vägistada, sest mul oli selle riietuse juurde lihtsalt heledaid vaja ja need sobisid imehästi. :D Kõndima pidin ainult paar sammu autoni, seega ei oska veel öelda, kuidas pikemat maad kannataks, aga vasaku jala suurel varbal oli vist natuke valus küll… :D

õhuline pluus › LINDEX
jakk › SHEINSIDE
teksapüksid › CUBUS
kingad › LOVELYSHOES
IMG_1520-1

13 kommentaari

 • Laura

  Mina tegin omale ühed kingad kunagi parajaks nii, et toppisin 2 (või 3) paari sokke jalga, pressisin jalad kingadesse ja föönitasin kuuma õhuga jalgu ca 5 minutit (võib kauem ka, kui viitsimist on). Aitas päris hästi :)

  • Katre

   See föönitamine töötab vist ainult päris naha puhul, sest too venib. Nendel kingadel aga lihtsalt mingi odav nahalaadne materjal ja ma kahtlen, et ma neid föönitada julgen. :D

 • Di

  Mu plikal esimesel sünnipäeval oli kolm outfiti;) need kes pole käinud peol ja nägid ainult pilte ütlesid, et mina pingutasin üle, et mis siis saab kui tütar saab 18aastaselt. Need , kes peol käisid, teavad aga, et Dahlia suutis ikka tunniga iga outfit ära määrida ;)

 • Mari

  Sinu outfit on suurepärane, näed ilus ja naiselik välja! Annabel on minu maitse jaoks väga casual, oma sünnipäeval ootasin midagi väga uhket, muidu ta sul alati nii ilusti riides olnud :)

  • Katre

   Näib casual jah, aga kuna ta igapäevaselt mul üldse kleite ei kanna, siis ikkagi eriline. Ei hakanud üle ka pingutama ja tahtsin, et tal oleks pigem mugav, kui et mingid sitsid satsid seal.
   Uhkem oleks olnud üks satsiline seelik küll hoopis panna, aga kui ma kodus seda talle proovisin, siis tundus, et tekib oht et ta selle seljast ära kisub või et see käputades lihtsalt ära vajub (astub põlvega peale jm). Seega seni kuni ta jalgu alla ei võta, ma talle väga neid satse ei topi, millega tal raske käputada on. :(

   Aga tänan kiidusõnade eest Mulle. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga