beebiblogi

Annabel Meria vlog: Yay!

Oeh, nagu järgnevast videost ka näha on, siis ilmselgelt ei saa ma üksi selle video salvestamisega just kuigi hästi hakkama. Kui Keio kodus on, tuleb ta rohkem kaamera taha suruda, et armsad hetked paremini jäädvustatud saaksid.

Igatahes meeldib Annabelile hullupööra, kui tema käsi üle pea tõsta. Enne video filmimist tegin ma seda tema mõlema käega (sest ka mul endal olid mõlemad käed vabad) ja põhimõtteliselt olin ma ise ka tema naerust naerukrampides. Siis mõtlesin, et tahaks seda asja videole ka ja siis sain ainult ühe käega neid käetõsteid teha ja filmiva kaamera käsi tegutses ka täitsa omasoodu. Muidugi alati kui ma kaamera välja võtan, siis ta muutub natuke teistsugusemaks ka ja tunneb kaamera vastu huvi jms, nii et üleüldse oleks parem, kui keegi kuskilt kõrvalt spioneeriks, nii et ta ise ei märka. :D

Andestust mu kaameramikrisse jeeei-tamise pärast ja siinkohal soovitus ka – pange volüümi tsips vaiksemaks. :D

4 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga