Fotograafia

30 day photography challenge: Day 1

Ma olen kohati nagu Barney HIMYM’st ja challengid mulle meeldivad. Hetkel võtan osa ühest sellisest nagu seda on 30-päevane fotograafia väljakutse, mille raames siis tuleb iga päev vastava teema kohane pilt teha/lisada. Osaleda saab ka niipidi, et nädala lõpus avaldad kõik nädala teemapildid korraga ja osaleda saavad ka need, kellel ei ole blogi. Ah, mis ma hakkan siin reegleid ümber jutustama. Minge lugege Jaanika blogist, sest just tema seda asja korraldab. Osaleda võib ükskõik mis kaameraga (ka telefoni omaga) ja tähtis on osavõtt ja väljakutse esitamine endale. :)

Auhind on muidugi ka, aga mainin juba siinkohal ära, et ma näiteks ei julge küll arvata, et ma lõpuni vastu pean, sest osad teemad vajavad natuke rohkem vaeva ja tea, kas mul on viitsimist vankriga ja Annu kõrvalt niimoodi mööda ilma ringi mütata ja skeemitada, et oma ideaalikohaseid pilte saada. Esimese pildiga sain enam-vähem nõnda hakkama nagu mul vaimusilmas ees oli ja kuigi self-portrait tundus alguses raske ülesanne, siis tegelikult oli see vist hoopis kõige kergem. :D

teema:
black & white self portrait (must-valge autoportree)

IMG_1576-1-3kaamera: Canon EOS 600D
objektiiv: kit EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
[ 18mm • ISO 100 • f/3.5 • 1/10sec ]

7 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga