igapäev,  Ilu&Mood

27.02 New in

Kui ma täna juba kesklinnas olin, hüppasin läbi ka Kaubamaja Ilumaailmast, sest olen juba pea POOL aastat ihaldanud endale ühte ülihea lõhnaga dušigeeli, mis mulle seal kord silma jäi ja mida pole kuskil mujal müügil näinud. Kuna kesklinna pole väga asja olnud, siis ainult ühe potsiku pärast pole ka viitsinud sinna trollis loksuda. Igatahes on tegu lausa haigelt magusalt lõhnava vahukommi lõhnalise dušigeeliga ja ma loodan, et see lõhn ikka pärast pesu ka mind saatma jääb. :D

Ben&Jerry jäätisest nii palju, et ma mekkisin seda kusjuures alles möödunud suve lõpus esimest korda ja olin kohe võlutud. Alguses võib see küll ära ehmatada, et selline pisike tops maksab niiiii palju, aga olen seda siiski endale aeg-ajalt lubama hakanud. Eriti arvestades asjaolu, et kui ma muidu näiteks Vau sama suure jäätisetopsi söön ühe korraga ära, siis Ben&Jerry potsikust jätkub mulle ikka mitmeks korraks, kuna see on nii tihke ja rammus, et palju korraga ei tahagi, et isu täis saaks.

Minu vaieldamatu lemmik on šokolaadijäätis brownietükkidega. Teisel kohal on küpsisetaigna-tükkidega vaniljejäätis. Seega mis saakski veel parem olla kui neid mõlemaid maitseid koos süüa. Täna ma seega Solarise keskusest Half Baked potsikuid koju vedasingi, mmm… :)

IMG_5656c IMG_5654v

5 kommentaari

  • Liis

    Nõusun sinuga selles jäätise osas. Tõesti jagub seda jäätist võrreldes “tavalise” jäätisega kauemaks sest see on lihtsalt nii hea ja rammus aga samas mitte liiga magus ja isu saab väga kiiresti täis. Või see on lihtsalt mul alateadvuses, et see on kallis ja siis hoian seda kauemaks :)

    • Katre

      Haha, mul pole alateadvuses. See on nii hea, et ma kohe meeleldi tahaks kõik korraga ära süüa, aga lihtsalt ei suuuudaaa. Natuke söön ja juba selline tunne nagu oleks kilo jäätist ära söönud. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga